Friday, 15 April 2011

eViE fuN phot0s ♥


towK piX nK eviE ediT mareK .. bezz juaK edit pix key phot0scape .. yeaaa .. mntap gtu lowh .. smpey eviE x ingt dunia luar .. syok ilaq baa lyan ya .. haha ,, p ,, eviE x taUk piX ya kcK o x ,, so0 ,, plizz leave a c0mment k ,,,, k knek ,, evie upl0ad piX ya ,, n dun't 4get ,, follow thiz blog if u interest wiF it ,, daaaaa !





                                                                      

Tuesday, 12 April 2011

kiSah Evie jD player

evie buat keptusan gk nk cter o tdak tntang evie nie ,, p ,, xpe laa ,, evie shere2 je laa k  ,,  hehe ,, evie dulu2 seorang player  ,, bnyk t0l psangan evie mse tuu ,, smpai 7 org lebih cm tuu ,, besaa laa , nma daa player kn ,, ngee ~ ade sebab evie jd player nie ,, nk taU ,, pe sbb nye ,, ? sbnak nye ,, evie pnah kpeLz ngn laki yg bnma iwaN ,, ingat kn setia cngat ,, rpa2 nye mulut jerr mnis ,, c iwan nie seorng player gk ,, hait ! tk sngke ,, yg buat evie trkejut smasa kpel an dyew ,, ade seorang kwn evie lap0r kt evie ,, die pnah mlakukan  hubungan sex ngan 0mpuan laen ,, kwn evie pun tnjuk laa video tuu kt evie ,, makk oii ! nk rsa kesal tu ,, nang daa kesal ,, fuhh ,, akhir nya ,, evie mnta break ngn dyeww ,, puas hati ! omG ! x sngke ,, owg islam gk tuhh ,, snggup buat prbuatan haram cm tu ,, ishhh2 ,, p ,, xpe ,, biar laa ia berlalu ,, bnci t0l evie nk ingatkan bnde tuhh ,, lupakan jerr la ,, ngee ~ pas tuu laa evie jD player ,, nk taU list ex eviE ,, ini dia ,,
1:ricky
2:udique
3:ijul
4:leonardo
5:edwin
6:benis
7:iwan
8:alex 
9:odorick
w0ww ! bnyk tuu ,, dalam 1 MASA evie lyan dorg nihh ,, wahhhh ,, ! hbis PREPAID eviE ,, wahahaha ,, leh tahan gk ,, wakaka !! psang bnyak2 semata-mata nk balas dendam kt SEORANG lelaki tuu jeee ,, haha
,, tapi ,, skrang nie ,, evie x jd player daa ,, evie daa jmpa lelaki idaman evie ,, iaitu AREY ,, Love Arey 4 eva ,, hehe ,, chaYunk ewh ,, smpaii di sni jee k ,
*bg sesape yg tngah jd player skrang niee ,, hentikan laa ,, oppps ! ,, s0wiee kLu trsa ,, ngee ~
 daaa ,, wsalam ,,

Monday, 11 April 2011

Alohaa ,, evie t0wk k0h ,, ngee ~ ari t0wk evie m0wk post pix evie ,, p0se in sick ,, ngee ,,
bo0o0 ,, tngga ,, pucat ilaq nk ?
wanna own ,,
juz 0wn it ,,
i dun care
juz open minded ,,
ngeee ~
Bkn pa ,, evie b0winkz ilaq baa ,, ya laa amik gmba lam blit ,, time evie m0wk g ZzZZ evie amik ,, hehe ,, pelik nk ? pix evie x kck ilaq tme ya ,, hehe ,, muka evie pucat tme ya ,, cm antu pe tuhh ,,? Antu …. Lebih kurang mcm kak limaH ,, hehe ,, tau kan ,, citer ya ,, hantu kak limah balik umah ,, ngeee ~  mun taqwanq nangga pix evie nk t0wk ,, nang nait suma bulu r0ma taqwanq eaa ,, haha ,, besaa laa ,, muka evie time ya pucat ilaq ,, wakaka ! saksikan laa ,, ^_^

Friday, 8 April 2011

Evie LopzdiE liFe

there is a girl,,he was a poor girl, always lonely,,
The girls name is Evie LopZdie,, One day, when the girl was walking alone in a strange garden,
Suddenly, the girl fell, the girl felt her heart is extremely ill, the girl was unable to walk again and then collapsed in the middle of the park road, not long after that, came an old lady who not known, he rushed toward the little girl named Evie, he supports the girl back to her house and give a remedy to recover the girl, shortly after the girl was given an antidote, the girl continues aware, the girl was terrified about the surrounding,, suddenly, the old grandmother appeared to her, and then asked, "Why do you faint in the middle of the park road this odd?"Then the girl tells the events that has happened to her,,the girl was told the events that befell him, "I fainted because my heart feels very sick,sick kind of pricked by a very sharp knife, the old lady asked again, why? girl said " my heart is sick caused by a boy, the boy had been treating me kind of a puppet, he has offended me, and leave me alone, I was not able to live longer, now death has come to fetch me, grandma, Evie hope for grandma to take care of yourself while Evie went to the divine, destiny can not be challenged, let me go with a peace ,good-bye grandma "finally,the spirit of the girl even went to the divine ,the old lady felt very sad and condolences on the death of the girl, a few days after the departure of the girl, while theold lady wander the odd garden, he heard his name called by someone, the sound is coming from the sky, old grandmother it looked to the sky, suddenly, an old grandmotherwas shocked to see an old man called it, the old man was told "Evie was a safe facedivine, and now, Evie was safe and resting in peaceMonkey Icon Yoyo," Grandma very happy afterhearing the words of the old man, and said "Grandma would always pray for your happiness over there, Evie,, god will always be atyour side, "and grandmother passed away with a happy feeling, that's a story about a girl who is very unfortunate,

Saturday, 2 April 2011

epyha lucKy dayz ♥♥




olaa ,, haa ,, ini msa kitowg clebrate hri jdi kwan kmi eypha ,, yg ke 14 tahUn ,,member2 yg dtang ialah , evie ,, ver0 ,, jane ,, eycha dan eypha ,, beszzz gilee ,, nie msa kmi kt KT cafe ,, yaa ,, celebrate kt sna l0whh ,, hehe ,, smbil mkan2 ,, kmi brgurau senda ,, smpey evie x abiss mkan ,, haha ,, lawak gilee ,, bkn ape gk ,, kbtulan ,, evie msa tu knyang suda ,, mkn dari umah ,, tuu laa xabis mkn tuu ,,hehe ,, lpas kmi mkan kt KT cafe ,, kmi prgi ke kdaii cend0l lak ,, fuhh ,, bnyak t0l adventure kit0wg ,, lpas mkan kt KT cafe ,, aduHh ,, mkin knyang perut evie ,,, rsa mcm nk mletup ,, haihhh ,, p ,, xpe ,, rezeki jngan dit0lak kan ,, smua tuu rezeki allah ,, msti halal kn ,, heheh ,, msa mkan cend0l lak ,, kmi maen dngan aising kek brthday eypha ,, haiiyaa ,, bnyk k0tor ,, p ,, nsib baik muka evie dan jane xkne ,, kLu mreka nk wat cm tuhh ,, mmg kmi dua yg larii dulu ,, bkn ape ,, xbaek ,, nnti bnyk semut dtang kt muka kang ,, bru tau ,, hehe ,, lpas mkn cend0l ,, kmi p ke riVerfr0nt daLat ,, lpaq2 an kwn ,, haa ,, s0wank g member kmi bru datang ,, nma nya p0lyne ,, mkin rmaii  ,, beszzz gileee ,, kmi brkejaran ,, amik gmba ,, ahh ,, !! mcm2 laa ,, yg psti hari nie ialah hari yg pling besz dlam hdup eviee  ,, w0www ,, amazing ,, kLu dpt ,, lain kLi evie nk wt cm tuu gk laa msa bday evie lak ,, beszz ,, kli nie ,, ajk bnyk member ,,bru besz ,, heheh ,, k laa ,, smpaii sini sje cter hari niee ,, taatataaaaa ,, ♥♥♥

                                                                                                                               freNz 4 eva ,,♥♥

Friday, 1 April 2011

evie n dieDi ♥♥ ma kzeNs





haaa ,, ini laa kzeNz kciK eviE ,, t0meyh x ,, !! nang t0meyh !! ,, auuu ,, rawR ,, asa m0wk cubit jk muka nya ,, oppPss ,, lupaK laK ,, nma biak t0wk Nur Fidya ,, islaM d0hh ,, hehe ,, nma smaraN nya "Didie" @ "Deyaa"
nice naMe yaHh ,, hehe ,p evie besa tnggah nma deeya ,,hehe ,,cweEt baa ,, um0 nya evie xpsti ,, hehe ,, mklum laa ,, lma x blit kpG baaa ,, bru m0wk tmu an nya gk ,, huhu ,, mse deyaa kt kpg ,, evie saLu p meN an nya ,, besz ilaq men an nya ,, nya riang juak l0ww ,, yaa ,, mcM knaK2 ribeNa yaa ,, heheh ,, xda laa ,, gurau jk laa ,, eheh
 ,,knek t0wk ,, nya gk ka Tatau, Bintulu ,, kpG deeya kt cya l0rh ,, time cuti2 ,, evie slaLu agK ka umaH cdak ,,pkey bas ,, hehe ,, lma juak m0wk agk cya ,, letih oww ,, wlaupun ,, evie ud0k lam bass jak ,, heehe ,,, plik nk ,,?? hehe ,, p ,, xpa ,, xslaLu baa ,, asL dpat agk cya pun udah mlaH evie gembira ,, hehe ,, btw ,, eviE lurve ma kzens (didie @ deeya) ,, hehe